РЕГИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО

UCHILISHTATA.BG
Начало >
За нас
about us
about us 2
about us 3

Имедия Консулт ЕООД е амбициозна компания, фокусирана в областта на ИТ технологиите и уеб сферата. Предлагаме софтуерни и уеб-базирани системи, оптимизация и хостинг, професионално разработване на тематични уебсайтове за представяне на фирми, продукти и услуги.

Ние сме специалисти, които прилагат познанията си в областта на Интернет маркетинга, социалните медии и Google Adwords за да помогнем на нашите клиенти да постигнат успехи, чрез своите сайтове. Нашият екип не се страхува от предизвикателствата, съобразяваме се с бюджета и обичаме нестандартните решения за отлично онлайн представяне на бизнеса ви.

Екипът на Имедия Консулт ЕООД организира ежемесечни семинари и обучения за развиването на хората и запознаването им с новостите и тенденциите в уеб сферата.


www.uchilishtata.bg е електронен информационен регистър на образованието в България.  Сайта представя подробно и изчерпателно над 4500 обекта - държавни и частни учебни заведения, детски градини, курсовe и други.

www.uchilishtata.bg е създаден за да бъде полезен и пълноценен източник на информация в сферата на образованието. Благодарение на големия потребителски  интерес в тази сфера и високотехнологичната система с която работи сайта, той се класира на първи позиции при търсене в Google. Това дава огромно предимство на всички обекти участващи в регистъра, да са лесно достъпни и откриваеми от максимален брой потребители.